Medewerker fastfood duaal

  • Home
  • Medewerker fastfood duaal

Medewerker fastfood duaal



Medewerker fastfood duaal

Duaal leren is een combinatie van leren op school en op de werkplek.
De leerling komt twee dagen per week naar school en gaat drie dagen per week naar de werkplek.
School = 14u (verdeeld over 2 dagen)
Werkplek = 24u (verdeeld over 3 dagen)
Inschrijvingsvoorwaarden
Om in te schrijven gelden volgende voorwaarden:

  • Je bent geslaagd in de opleidingsfase of minstens 16 jaar
  • Je bent klaar om te gaan werken
  • De klassenraad geeft een positief advies
  • Je bent medisch geschikt om te werken met voeding

 

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een medewerker fastfood duaal?

  • Voert de voorbereidende werkzaamheden uit voor de bereidingen
  • .Verpakt en etiketteert de bereidingen, producten en bergt ze op in de koelkamer, in de voorraadkamer
  • Wast af
  • Houdt de zaal proper en op orde
  • Past basisbereidingen toe voor het bereiden van eenvoudige warme en koude gerechten
  • Past elementaire dresseertechnieken toe
  • Zet het buffet klaar
  • Bedient de gast
  • Ontvangt betalingen
  • Is klantvriendelijk
  • Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid
  • Werkt met oog voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
  • Zorgt voor een veilige, hygiënische en opgeruimde werkplek en materialen
  • Werkt in teamverband

Tewerkstelling

Fastfoodketen

Broodjeszaak

Sneldienstrestauratie

Pastabar

 

Frituur

Pizzazaak

IJssalon

Cafetaria

 

 

 

 

MAI beroepenkiezer

Op basis van de onderstaande onderwijskiezer kan u in enkele klikken bekijken hoe uw toekomst er kan uitzien op het MAI.