Wil je meer info over onze school? Vul volgend formulier in en wij plannen een afspraak in. Aanvraag tot info
opleidingsfase

Basisopleiding horeca

De leerlingen krijgen de basis van hun gekozen opleiding aangeboden. 
Hierna volgt een bewijs van competenties

Aangeleerde
activiteiten

Op het einde van de opleidingsfase Basis horeca heeft de leerling volgende activiteiten onder begeleiding aangeleerd:

  • Werkt in teamverband
  • Werkt met oog voor hygiëne, (voedsel)veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
  • Voert de voorbereidende werkzaamheden uit voor eenvoudige bereidingen
  • Past basisbereidingstechnieken toe voor het bereiden van warme en koude gerechten
  • Past elementaire dresseertechnieken toe
  • Organiseert de vaat
  • Wast af
  • Droogt het vaatwerk, het glaswerk, het keukengerei en bergt het op
  • Maakte oppervlakken (vloeren, meubels, ramen,...), ruimtes en sanitair schoon. 
  • Voert het was-, droog- en strijkproces van wasgoed machinaal uit.

Lessentabel

Algemene Sociale Vorming 11u
GASV
Functioneel rekenen
Sociale vaardigheden
Godsdienst
Lichamelijke opvoeding
Beroepsgerichte vorming 21u
Basis horeca

Geïnteresseerd in deze opleiding?

Onze
Domeinen

Maatschappij & welzijn

Waar persoonlijke behoeften en maatschappij elkaar ontmoeten.


Onze afstudeerrichtingen:

Economie & organisatie

Toegankelijke trajecten die elke ambitie naar succes leiden.


Onze afstudeerrichtingen:

Voeding & horeca

Inclusieve opleidingen op maat voor élke culinaire droom.

Onze afstudeerrichtingen: