opleidingsfase
Basisopleiding horeca
De leerlingen krijgen de basis van hun gekozen opleiding aangeboden.
Hierna volgt een bewijs van competenties
Wat na de basisopleiding "Horeca"?
Aangeleerde
activiteiten
Op het einde van de opleidingsfase Basis horeca heeft de leerling volgende activiteiten onder begeleiding aangeleerd:
- Werkt in teamverband
- Werkt met oog voor hygiëne, (voedsel)veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
- Voert de voorbereidende werkzaamheden uit voor eenvoudige bereidingen
- Past basisbereidingstechnieken toe voor het bereiden van warme en koude gerechten
- Past elementaire dresseertechnieken toe
- Organiseert de vaat
- Wast af
- Droogt het vaatwerk, het glaswerk, het keukengerei en bergt het op
- Maakte oppervlakken (vloeren, meubels, ramen,...), ruimtes en sanitair schoon.
- Voert het was-, droog- en strijkproces van wasgoed machinaal uit.
Lessentabel
Algemene Sociale Vorming
11u
GASV
Functioneel rekenen
Sociale vaardigheden
Godsdienst
Lichamelijke opvoeding
Beroepsgerichte vorming
21u
Basis horeca
Onze
Domeinen
Maatschappij & welzijn
Waar persoonlijke behoeften en maatschappij elkaar ontmoeten.
Onze afstudeerrichtingen:
Economie & organisatie
Toegankelijke trajecten die elke ambitie naar succes leiden.
Onze afstudeerrichtingen:
Voeding & horeca
Inclusieve opleidingen op maat voor élke culinaire droom.
Onze afstudeerrichtingen: